Biljetter & boka

Biljetter & boka

Vi säljer biljetter till biovisningar och vissa evenemang. Det går att betala med kontant eller kort på Tellus.

Biljetter till våra ordinarie biovisningar söndag, onsdag och torsdag går ej att förboka utan köpes på plats från en timme före aktuell föreställning.

Biljetter:
En biobiljett kostar 80 kr.
Matinébiljetterna kostar 50 kr eller för en riktigt liten film 40 kr.

Till övriga arrangemang går det att boka biljett via telefon 08-645 75 51. Vi finns vanligen på plats och kan svara på samtal när det är något evenemang, så se vårt program för öppentider.

Vill du stödja Tellus och få 10 kr rabatt per film, bli Tellusvän för 100 kr per år. Inbetalning görs till PG: 81048-1. Märk inbetalningen Tellusvän och glöm inte ange ditt namn, adress och e-postadress. Då får du också programbladen direkt i brevlådan! Det går också att betala i caféet.

Publikens inträdesavgifter och intäkterna i caféet är Tellus ekonomiska bas, även om föreningen under åren fått bidrag från annat håll. Det är medlemmarna som på sin fritid utför allt arbete som har med föreningens verksamhet att göra, inklusive underhåll och skötsel av lokalen. Tellusvännerna stödjer föreningen med en liten summa pengar om året och får för det rabatterade biljettpriser och löpande information om vad som händer.