Laddar Evenemang

Den siste gentlemannen

Baserad på den sanna men osannolika historien om Forrest ”Woody” Tucker som lyckades fly från fängelset 18 gånger under sin livstid. Vi möter Tucker (Robert Redford) under sina gyllene rånarår, tills han möter kärleken (Sissy Spacek) – men också polisen John Hunt (Casey Affleck). Verklighetens Forrest Tucker lierade sig på äldre dar med kumpanerna Waller och Teddy, som i filmen spelas av Tom Waits och Danny Glover.

Robert Redford har sagt att den Golden Globe-nominerade insatsen som gentlemannarånare blir hans sista på vita duken, efter otaliga filmsuccéer och en Oscar bland många andra filmpriser.

David Lowery, USA 2018, 93 min, 7 år

Söndag 12/5 kl 17.00 & onsdag 15/5 kl 20.00. Biljettpris: 80 kr

BILJETTKÖP ONLINE

Du kan förköpa biljetter online till våra flesta biovisningar, exempelvis denna. Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp, så minst 30 biljetter finns alltid att köpa på plats när vi öppnar caféet en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

Med förköpt biljett kan du gå direkt till salongsinsläppet. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon med maxad ljusstyrka.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf, ofta visar vi trailer på våra kommande filmer men vi startar vanligen huvudfilmen på utsatt tid.

Köp biljett