Laddar Evenemang

Film & bildspel: Transnistra

En film om ungdomar i ett land som inte finns; om vänskap och kärlek i Transnistrien, en utbrytarrepublik i östra Moldavien. Transnistra av Anna Eborn vann pris för bästa dokumentär i Göteborg tidigare i år. Filmen är 100 min. I samband med visningen presenteras ett bildspel av två av Tellus medlemmar från deras resa till detta märkliga land. Caféet öppnar kl 18.30.

Måndag 22/4 kl 19.30. Biljettpris: 80 kr

BILJETTKÖP ONLINE

Du kan förköpa biljetter online till våra flesta biovisningar, exempelvis denna. Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp, så minst 30 biljetter finns alltid att köpa på plats när vi öppnar caféet en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

Med förköpt biljett kan du gå direkt till salongsinsläppet. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon med maxad ljusstyrka.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf, ofta visar vi trailer på våra kommande filmer men vi startar vanligen huvudfilmen på utsatt tid.

Köp biljett