Laddar Evenemang

FÖRSTADENS FILMSALONG: Point Break

En gång i månaden visar vi en äldre film, ofta på klassisk 35 mm. Mat och öl/vin serveras, därför krävs föranmälan för nya salongsmedlemmar på forstadensfilmsalong.wordpress.com.

Fre 21/9: Point Break
Vågor, surfare, våld och kärlek i ett soligt Kalifornien. Den nybakade FBI-agenten Johnny Utah blir kommenderad att bistå en äldre kollega i en bankrånsutredning där gärningsmännen iklär sig ansiktsmasker föreställande före detta presidenter. Utah infiltrerar ett gäng surfare – sångaren respektive basisten i 90-talsbandet Red Hot Chilli Peppers gör korta inhopp – som lyder under den ytligt filosoferande Bodhi. Denne tar infiltratören under sina vingar och det hela leder till ytterligare brott, förvirring och samvetskval.
Kathryn Bigelow, USA 1991, 122 min

OM KVÄLLEN
Insläpp: kl 18.00 med försäljning av hemlagad mat och öl/vin
Filmstart: kl 19.00
Filmlängd: 122 min (paus i mitten)
Entré: 80 kr (+20 kr för nya medlemmar)
Åldersgräns: 18 år

MEDLEMSKAP
Eftersom vi serverar öl och vin så behöver du bli medlem för att komma på våra salonger. Det blir du enkelt genom att klicka här. Det är såklart inte bindande.

OM FÖRSTADENS FILMSALONG
Förstadens filmsalong kombinerar livets tre glädjeämnen: film, mat och vin! En fredag i månaden visar vi en äldre film som tål att ses igen. För mer information, se forstadensfilmsalong.wordpress.com.

Insläpp kl 18, filmstart kl 19. Entré: 80 kr

Kommande titlar på Förstadens filmsalong:

Fre 26/10: Dodeskaden
Regissörens första verk i färg vann Oscar för bästa utländska film. Visas på ultraortodox 16 mm.
Akira Kurosawa, Japan 1970, 140 min

Fre 16/11: The Blair Witch Project
En upphittad filmrulle berättar om en kuslig skog och Hia-Hias sentida kollega; klassisk skräck som låter fantasin göra jobbet.
Daniel Myrick & Eduardo Sánchez, USA 1999, 81 min