Laddar Evenemang

Hans Arnold – Penselns häxmästare + regissörsbesök!

Filmens regissör Micke Engström finns på plats för en introduktion före visningen och samtal med publiken efteråt. Även Stefan Dimle kommer på besök – han producerade den stora Hans Arnold-utställningen i Klippan tidigare i år, där även filmen hade sin världspremiär.

Har du läst Veckorevyn, gått på opera eller lyssnat på ABBA så har du träffat på Hans Arnolds speciella illustrationer om skräck, sex och surrealism. Under Arnolds sista år följer Engström honom för att dokumentera hans livsverk.

Micke Engström, Sverige 2019, 85 min, 11 år

Söndag 17/3 kl 17.15 & onsdag 20/3 kl 20.00

BILJETTKÖP ONLINE

Du kan förköpa biljetter online till våra flesta biovisningar, exempelvis denna. Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp, så minst 30 biljetter finns alltid att köpa på plats när vi öppnar caféet en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

Med förköpt biljett kan du gå direkt till salongsinsläppet. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon med maxad ljusstyrka.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf, ofta visar vi trailer på våra kommande filmer men vi startar vanligen huvudfilmen på utsatt tid.

Köp biljett