Laddar Evenemang

Hasse & Tage – En kärlekshistoria

Äntligen, höstens stora nostalgitripp! Hasse Alfredsson och Tage Danielsson – vad vore Sverige utan deras filmer, revyer, sånger och böcker? Jane Magnusson (Bergman – Ett liv, ett år) ger oss exklusivt material i en stark och unik skildring.

Jane Magnusson, Sverige 2019, 105 min, barntillåten

Då så många vill se filmen hos oss har vi lagt in en extravisning. Så utöver ordinarie visningstider finns nu även möjlighet att se filmen på tisdag.

Visas söndag 15/9 kl 17.30, tisdag 17/9 kl 19.00 & onsdag 18/9 kl 20.00

BILJETTKÖP ONLINE

Du kan förköpa biljetter online till våra flesta biovisningar, exempelvis denna. Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp, så minst 30 biljetter finns alltid att köpa på plats när vi öppnar caféet en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

Med förköpt biljett kan du gå direkt till salongsinsläppet. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon med maxad ljusstyrka.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf, ofta visar vi trailer på våra kommande filmer men vi startar vanligen huvudfilmen på utsatt tid.

Köp biljett