Laddar Evenemang

Joker

Kriminalfilm om DC Comics-figuren Jokern. Joaquin Phoenix spelar Arthur, en clown som på kvällstid försöker slå igenom som komiker. Men hans okontrollerbara och opassande skratt ställer till det för honom.

Phoenix har hyllats för sin tolkning av Batman-skurken och visningen på Venedigs filmfestival efterföljdes av åtta minuter stående ovationer. Senare under festivalen vann filmen kanske lite otippat Guldlejonet.

Todd Phillips, USA 2019, 122 min, 15 år.

Visas söndag 20 oktober kl 20.00 och torsdag 24 oktober kl 20.00

BILJETTKÖP ONLINE

Du kan förköpa biljetter online till våra flesta biovisningar, exempelvis denna. Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp, så minst 30 biljetter finns alltid att köpa på plats när vi öppnar caféet en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

Med förköpt biljett kan du gå direkt till salongsinsläppet. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon med maxad ljusstyrka.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf, ofta visar vi trailer på våra kommande filmer men vi startar vanligen huvudfilmen på utsatt tid.

Köp biljett