Laddar Evenemang

Kvinnan som glömde sitt förflutna

Ett par år efter att Alicja drabbats av minnesförlust hittas hon och återvänder till sin familj på landet. Men hon är inte längre den fru och mor hon en gång var. En film om moderskapets sociala tabu; att som kvinna pressas att axla en mammaroll bara för att man har den biologiska möjligheten.

Agnieszka Smoczyńska, Polen 2018, 100 min, 11 år.

Söndag 24/3 kl 20.00 & torsdag 28/3 kl 20.00

BILJETTKÖP ONLINE

Du kan förköpa biljetter online till våra flesta biovisningar, exempelvis denna. Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp, så minst 30 biljetter finns alltid att köpa på plats när vi öppnar caféet en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

Med förköpt biljett kan du gå direkt till salongsinsläppet. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon med maxad ljusstyrka.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf, ofta visar vi trailer på våra kommande filmer men vi startar vanligen huvudfilmen på utsatt tid.

Köp biljett