Laddar Evenemang

Leave No Trace

Ett lågmält drama av regissören som gjorde Winter’s Bone. En pappa och hans dotter lever i skogen utanför Oregon utan att följa samhällets regler. Pappan lär dottern om överlevnad men en dag ser en joggare dem och livet blir sig inte likt.

Debra Granik, USA 2018, 108 min, 15 år (11 år i vuxet sällskap).

4 & 8/11

BILJETTKÖP ONLINE

Du kan nu förköpa biljetter till våra ordinarie biovisningar (onsdag, torsdag och söndag). Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp online, så minst 30 biljetter kommer alltid att finnas att köpa på plats när vi öppnar café och försäljning en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

När du köpt din biljett online kan du gå direkt till salongsinsläppet – du behöver alltså inte stå i kö till biljettförsäljningen. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon vid insläppet.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Förlorad biljett eller värdebevis ersätts inte. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

Köp biljett