Laddar Evenemang

Mid 90s

Skakiga familjeförhållanden, vuxenvärlden som närmar sig, nya vänner och en skateboard. Den här filmen hyllar allt och alla som var en del av skateboardkulturen på 90-talet. Det spelar ingen roll om du lyssnade på punk eller hiphop, bodde i LA eller Sandviken – det här är filmen för dig!

Jonah Hill, USA 2018, 85 min, 11 år.

Söndag 5/5 kl 20.00 & torsdag 9/5 kl 20.00

BILJETTKÖP ONLINE

Du kan förköpa biljetter online till våra flesta biovisningar, exempelvis denna. Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp, så minst 30 biljetter finns alltid att köpa på plats när vi öppnar caféet en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

Med förköpt biljett kan du gå direkt till salongsinsläppet. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon med maxad ljusstyrka.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf, ofta visar vi trailer på våra kommande filmer men vi startar vanligen huvudfilmen på utsatt tid.

Köp biljett