Laddar Evenemang

Once Upon a Time in Hollywood

Mästerregissören förflyttar oss till Los Angeles i slutet av 60-talet i en hyllning till de sista ögonblicken i Hollywoods gyllene era.

Quentin Tarantino, USA 2019, 162 min

Ni är så många som vill se denna film. Utöver ordinarie visningar la vi in en extraföreställning. Men det räckte inte. Ni är fler som vill se den, och såklart vill vi försöka ordna så att alla som vill ska kunna se den hos oss.

Nu finns biljetter släppta till ytterligare en extraföreställning torsdag 12/9 kl 17.00. Hjälp oss gärna också att sprida information om extravisningen till vänner och bekanta, så blir vi glada. Välkomna!

Visas söndag 8/9 kl 17.00, tisdag 10/9 kl 18.30, onsdag 11/9 kl 20.00 & torsdag 12/9 kl 17.00

BILJETTKÖP ONLINE

Du kan förköpa biljetter online till våra flesta biovisningar, exempelvis denna. Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp, så minst 30 biljetter finns alltid att köpa på plats när vi öppnar caféet en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

Med förköpt biljett kan du gå direkt till salongsinsläppet. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon med maxad ljusstyrka.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf, ofta visar vi trailer på våra kommande filmer men vi startar vanligen huvudfilmen på utsatt tid.

Köp biljett