Laddar Evenemang

Shoplifters

Efter en av sina stöldrundor hittar far och son en övergiven flicka som de släpper in i familjen. Trots fattigdom har de det bra tillsammans, ända tills gömda hemligheter dyker upp och sätter familjen på prov. Mästerregissören Kore-edas nya film vann Guldpalmen i Cannes.

Hirokazu Kore-eda, Japan 2018, 121 min, 11 år.

13 & 17/1

BILJETTKÖP ONLINE

Du kan nu förköpa biljetter till våra ordinarie biovisningar (onsdag, torsdag och söndag). Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp online, så minst 30 biljetter kommer alltid att finnas att köpa på plats när vi öppnar café och försäljning en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

När du köpt din biljett online kan du gå direkt till salongsinsläppet – du behöver alltså inte stå i kö till biljettförsäljningen. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon vid insläppet.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Förlorad biljett eller värdebevis ersätts inte. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

Köp biljett