Laddar Evenemang

Sweet Country

Året är 1929 och aboriginen Sam tvingas ta till vapen för att försvara sig mot en vansinnesattack från en vit nybyggare. Med vackert foto från Australiens Outback berättas en rörande historia baserad på verkliga händelser. Filmen har vunnit tunga festivalpriser både i Venedig och Toronto.

Warwick Thornton, Australien 2017, 113 min, 15 år.

21/1

BILJETTKÖP ONLINE

Du kan nu förköpa biljetter till våra ordinarie biovisningar (onsdag, torsdag och söndag). Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp online, så minst 30 biljetter kommer alltid att finnas att köpa på plats när vi öppnar café och försäljning en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

När du köpt din biljett online kan du gå direkt till salongsinsläppet – du behöver alltså inte stå i kö till biljettförsäljningen. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon vid insläppet.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Förlorad biljett eller värdebevis ersätts inte. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

Köp biljett