Laddar Evenemang

Teheran Tabu

En realistisk och vackert animerad historia som ohämmat belyser sexuella tabun och regler i Iran. Ett feministiskt mästerverk om att bryta sig fri och om hur det är att leva som kvinna i Teheran.

Ali Soozandeh, Tyskland/Österrike 2018, 96 min

17/9

Under september visar vi extra mycket film! Även måndagarna fylls – med titlar som haft premiär under sommaren och som vi tycker är värda en ny chans i början av hösten. Dessa filmer visas endast en gång, så passa på att se måndagsfilm hos oss i september! #merfilm

BILJETTKÖP ONLINE

Under hösten kommer vi successivt att införa biljettköp här via vår hemsida. Först ut är biljetter till våra matinéer och senare kommer även biljetter till andra filmer och evenemang att bli förköpsbara. Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp online, så minst 30 biljetter kommer alltid att finnas att köpa på plats när vi öppnar café och försäljning en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

När du köpt din biljett online kan du gå direkt till salongsinsläppet – du behöver alltså inte stå i kö till biljettförsäljningen. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon vid insläppet.

Köp biljett