Laddar Evenemang

The Favourite

Denna kritikerrosade film med bl a Emma Stone tar oss till ett tidigt 1700-tal då England är i krig med Frankrike. Den bräckliga Queen Anne sitter på tronen medan vännen Lady Sarah styr landet – ända tills den nya tjänaren Abigail kliver in och inte låter någon, varken en människa eller kanin, stå i hennes väg. Lanthimos har tidigare gjort filmer som Dogtooth och The Killing of a Sacred Deer. Nominerad till tio Oscars inför galan 2019!

Yorgos Lanthimos, Irland/UK/USA 2018, 120 min, 11 år.

10 & 14/2

BILJETTKÖP ONLINE

Du kan förköpa biljetter online till våra flesta biovisningar, exempelvis denna. Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp, så minst 30 biljetter finns alltid att köpa på plats när vi öppnar caféet en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

Med förköpt biljett kan du gå direkt till salongsinsläppet. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon med maxad ljusstyrka.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf, ofta visar vi trailer på våra kommande filmer men vi startar vanligen huvudfilmen på utsatt tid.

Köp biljett