Laddar Evenemang

Varda av Agnès

Med storartade visioner har Agnès Varda sedan 1954 återuppfunnit filmkonsten gång på gång. Från pionjär inom den franska nya vågen till att använda sin enorma erfarenhet till att skapa nydanande film, senast med fjolårets härliga resa i Faces Places.

Varda av Agnès är hennes egen historia om sin långa karriär. Detta sades vara hennes sista film och hon vände kameran mot sig själv. I reflektioner kring sitt eget skapande och olika projekt bjuder Agnès Varda på en lekfull självbiografi.

Detta blev också hennes sista film. Fredag 29 mars 2019 meddelades att en av vår tids största filmskapare lämnat oss. RIP

Agnès Varda, Frankrike 2019, 115 min, 11 år

Söndag 21/4 kl 17.30 & onsdag 24/4 kl 20.00

BILJETTKÖP ONLINE

Du kan förköpa biljetter online till våra flesta biovisningar, exempelvis denna. Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp, så minst 30 biljetter finns alltid att köpa på plats när vi öppnar caféet en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

Med förköpt biljett kan du gå direkt till salongsinsläppet. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon med maxad ljusstyrka.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf, ofta visar vi trailer på våra kommande filmer men vi startar vanligen huvudfilmen på utsatt tid.

Köp biljett