Laddar Evenemang

Woman At War

Vi minns hans förra film Om hästar och män. Nu är han tillbaka med en dramathriller om körledaren Halla som beslutar sig för att ta strid mot landets aluminiumindustri, en miljökämpe som vill skydda naturen. Men enligt andra är hon en ekoterrorist som vill förstöra landets ekonomi och infrastruktur.

Benedikt Erlingsson, Island 2018, 101 min, barntillåten.

24 & 27/2

BILJETTKÖP ONLINE

Du kan förköpa biljetter online till våra flesta biovisningar, exempelvis denna. Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp, så minst 30 biljetter finns alltid att köpa på plats när vi öppnar caféet en timme före visningsstart – då stängs också möjligheten att köpa biljetter via internet.

Med förköpt biljett kan du gå direkt till salongsinsläppet. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon med maxad ljusstyrka.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf, ofta visar vi trailer på våra kommande filmer men vi startar vanligen huvudfilmen på utsatt tid.

Köp biljett