Laddar Evenemang

Dokumåndag: Bitter Love

En dokumentär om en missanpassad kärlekskrank ensling, en gåtfull skönhet, en pensionerad kontorist, en upphetsad sierska och ett tvivlande ungt par som träffas under en sensommarkryssning på den mäktiga ryska floden Volga. Vad har ödet i beredskap för dem?

Jerzy Sladkowski, Sverige 2020, 90 min

Visas måndag 28 september kl 19.30

DOKUMÅNDAGAR
På måndagar i september presenterar vi fyra av sensommarens dokumentärer. Vi möter Ambers energi och livslust i slutet av tonåren och följer med på resan när en konstnär och en tjuv lite oväntat blir vänner. Vi träffar HBTQ-aktivister i Tjetjenien och åker på sensommarkryssning på Volga. Välkomna till spännande måndagsmöten!
Måndag 7/9: Alltid Amber
Måndag 14/9: The Painter and the Thief
Måndag 21/9: Welcome to Chechnya
Måndag 28/9: Bitter Love

BILJETTKÖP ONLINE

För ordinarie biovisningar och vissa andra event kan biljetter förköpas, bland annat till denna föreställning.

Vi har 100 platser i salongen. För att alla ska kunna sitta med erforderligt avstånd till varandra har vi valt att tillåta max 30 besökare. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här. Resterande biljetter släpps på plats en timme före start då också internetförsäljningen stängs.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett