Laddar Evenemang

Tellus 100 år: Cykeltjuven (kl 17 & kl 19)

Visningen kl 19.00 är slutsåld. Men vi har lagt in en extravisning kl 17.00 idag och till den finns fortfarande biljetter kvar!

Ett av den italienska neorealismens mästerverk, en tidlös film med ett djupt humanistiskt budskap.

Rom ett par år efter andra världskriget. Arbetslöse tvåbarnsfadern Antonio erbjuds äntligen ett arbete som affischklistrare. Han måste dock ha en cykel för att få jobbet, och första arbetsdagen blir den stulen.

Den bästa filmen någonsin, enligt filmtidskriften Sight & Sound.

Vittorio De Sica, Italien 1948, 87 min, barntillåten

Visas tisdag 20 oktober kl 17.00 och kl 19.00, biljettpris: 50 kr

Attenda gärna eventet på Facebook som du hittar HÄR.

Trailern nedan är otextad men vi kommer att visa filmen med svensk undertext.

BILJETTKÖP ONLINE

Säkra din plats genom att förköpa din biljett här!

För att möjliggöra rekommenderat avstånd mellan sällskap säljer vi i nuläget max 30 biljetter till vår salong med 100 platser. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här och vi rekommenderar förköp. Om inte alla biljetter säljs online så släpps resterande på plats före aktuell föreställning.

I nuläget håller vi vårt café stängt men erbjuder ett begränsat utbud av snacks och dryck till försäljning före visningen. Dörren till salongen öppnar 15 minuter före aktuell filmstart.

Detta kan komma att förändras med kort varsel och andra arrangemang kan ha annan tid för öppning, så kolla gärna en extra gång vad som gäller inför ditt besök hos oss.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett