Laddar Evenemang

INSTÄLLT – Divornas afton: En musikföreställning

Evenemanget är inställt och ev framflyttas till ospecificerad tid. Under kommande säsong. Vi kommer med närmare information om detta senare.

Sångerskorna och divorna Aurora Brännström och Johanna Fossum i en glittrande och eftertänksam föreställning kring begreppet diva. Medverkar gör även cirkusartisten Rasmus Wurm samt musikerna Ludvig Lundgren (piano) och Mårten Korkman (bas).

Boka biljett per sms på 073-1547856.

<span style=”font-weight: 400;”>Caféet är temporärt stängt p g a ändrade Corona rutiner. Ingen matservering tillsvidare. Gästerna hänvisas till foajén och biosalongen för biljettköp resp sittning direkt vid ankomst. Max 30 personer släpps in i salongen.

<strong>Fre 13/11 kl 19. Entré: 150 kr

DIVORNAS AFTON¨

Vad är en Diva? Vilka Divor finns genom historien samt idag? Med avstamp hos sina respektive alter egon Marlene Dietrich, Marilyn Monroe och Frank Sinatra framför sångerskorna Aurora Brännström och Johanna Fossum samt cirkusartisten Rasmus Wurm de sånger ur cabaret- och jazzrepertoaren som vägleder publiken till att förstå vad det är att vara en Diva. Det blir en sexpositiv, HBTQI-vänlig och kroppsbejakande föreställning som tar upp frågor kring sexualitet och frihet, att göra sina val och att stå för sina beslut. Föreställningen är en konsert med ett antal sång- och cirkusnummer som knyts ihop av personligt berättande mellan numren. Publiken kan vänta sig något alldeles extra!

Johanna Fossum och Aurora Brännström är kända för den svenska jazzpubliken med sina respektive långa karriärer. Tillsammans har de tidigare uppträtt i den egna föreställningen Marilyn & Marlene på Bonden Bar i Stockholm samt med ett bejublat nummer på Kägelbanan i Stockholm under The Swedish Burlesque Gala samt i en intim version av föreställningen Divornas Afton på Dramatenbaren. Rasmus Wurm är cirkusartisten som ger publiken det glittrande extra! Han har uppträtt land och rike runt med den egna föreställningen Att Flyga samt runt världen med Clowner utan gränser. Till Divornas Afton ger Rasmus en extra krydda. Alltihop ackompanjeras av pianisten Ludvig Lundgren och basisten Mårten Korkman som till vardags bildar jazztrion Aurora Brännström Trio ihop med Aurora Brännström.”