Laddar Evenemang

Dubbel Filmpremiär med regissör Nicolas Xuan Vinter

Biocafé Tellus i Sthlm bjuder in till en mysig och stämningsfull premiärvisning av filmproducent och regissör Nicolas Xuan Vinters kortfilmer om spontanitet, empatisk interaktion och kärleks-spridande möten mellan människor. Två filmer som handlar om att uppskatta de man har och ovillkorlig kärlek i svåra tider. Nicolas presenterar och interagerar öppet med publiken före, mellan och efter visningarna tillsammans med mycket talangfulla live artister som uppträder mellan filmvisningarna. Det kommer även serveras välsmakande växtbaserad mat som finns att köpa i kaféet som Charlotta Sakho Dyall lagat. Kvällen växlar mellan filmvisning, musiken, pauser, mat och mingel. Varmt välkommen till en mysig och stämningsfull kväll!

Boka biljett på sms 0731547856 eller emaila annamariaarrangemang@gmail.com

Lör 15/2 kl 18.00-20:30 (även tom 22.00 mer mat, mingel, fika live musik) Enré: 100kr

Film 1:
THE BEAUTY OF GIVING
Dokumentär kortfilm,13 min
Story;
Med motivation av en sorglig jul utan mina nyligen bortgånga föräldrar och försvunna närmsta bestämmer jag och mina vänner för att söka upp ensamma, hemlösa och till synes glada människor på gator och torg i olika städer för att överraska dem med gåvor. Det blir ett äventyr utan dess like med tårar av djup och glädje. Filmen tar även upp dilemmat med att ge när man förväntar sig eller att släppa förväntningar och ge ovillkorligt.

Produktion, manus, regi av Nicolas Xuan Vinter

Medverkande;
Nicolas Xuan Vinter
Charlotta Sakho Dyall
Elin Sundström
Irina Röjås
Viktoria Årneby
Henry Kaboye
Frida Källman
Uma Myhr

Film 2;
ONE MORE DAY
Drama kortfilm, 7min
Story;
Om kvinnan som jagade tiden. En kvinna är på cykelfärd på väg för att ta tillbaka sin livs kärlek. Hon har varit otrogen och gjort slut på grund av stora missförstånd. Hon genomlever deras förflutna och framtida drömmar med lycka och hopp om att återförenas – tills hon plötsligt drabbas av något som förändrar allt.

Produktion, manus, regi av Nicolas Xuan Vinter
Medverkande;
Nicolas Xuan Vinter
Rebecka Carlsson
Elin Sundström
Ebba Ulfbecker
Jonas Gustavsson

Om Nicolas Xuan Vinter:
Nicolas Xuan Vinters filmbolag Newearthliving Film and Tv Sweden och Make Change Film and Books producerar långfilm, dokumentärer, musikvideos med medveten omtanke för naturen, människans inre, miljö och djur. Nicolas har jobbat med SVT, ZTV, Rogerinter