Laddar Evenemang

Fahim – den lilla schackprinsen

Åttaårige Fahim Mohammad från Bangladesh och hans pappa  lever under en period illegalt som hemlösa i Frankrike. Genom viljestyrka och sin kärlek till schack lyckas dock Fahim vända livet till det bättre. Han får kontakt med landets främste schacktränare, den gruffe Sylvain Charpentier (Gérard Depardieu), som tar honom under sina vingars beskydd.

Baserad på den sanna berättelsen om flyktingpojken Fahim Mohammad som mot alla odds blev en av Frankrikes yngsta schackmästare.

Pierre-Francois Martin-Laval, Frankrike 2019, 107 min, 11 år

Visas söndag 18 oktober kl 17.00 och onsdag 21 oktober kl 19.30

BILJETTKÖP ONLINE

För ordinarie biovisningar och vissa andra event kan biljetter förköpas, bland annat till denna föreställning.

Vi har 100 platser i salongen. För att alla ska kunna sitta med erforderligt avstånd till varandra har vi valt att tillåta max 30 besökare. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här. Om inte alla biljetter säljs på nätet så släpps resterande på plats en timme före start då också internetförsäljningen stängs.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett