Laddar Evenemang

Familjen Bigfoot

Slutsålt till dagens visning!

Det har gått en tid sedan familjens hisnande äventyr i Bigfoot Junior. Nu har pappa Bigfoot blivit världsberömd, och vill hjälpa en viktig miljöorganisation med att skydda ett naturreservat från att förgöras av ett stort oljebolags framfart. När pappan försvinner samlas familjen för att starta en räddningsaktion. Förutom mamman och sonen Adam följer givetvis björnen Wilbur och tvättbjörnen Trapper med på äventyret.

Jeremy Degruson, Ben Stassen, USA 2020, 89 min, 7 år

Visas söndag 18 oktober kl 15.00

 

BILJETTKÖP ONLINE

Säkra din plats genom att förköpa din biljett här!

För att möjliggöra rekommenderat avstånd mellan sällskap säljer vi i nuläget max 30 biljetter till vår salong med 100 platser. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här och vi rekommenderar förköp. Om inte alla biljetter säljs online så släpps resterande på plats före aktuell föreställning.

I nuläget håller vi vårt café stängt men erbjuder ett begränsat utbud av snacks och dryck till försäljning före visningen. Dörren till salongen öppnar 15 minuter före aktuell filmstart.

Detta kan komma att förändras med kort varsel och andra arrangemang kan ha annan tid för öppning, så kolla gärna en extra gång vad som gäller inför ditt besök hos oss.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett