Laddar Evenemang

Flygande Bokrullen

Den Flygande Bokrullen är tillbaka på sin favoritscen. Under coronaperioden har bandet passat på att spela in en ny skiva. Det kommer att bli många låtar från den på konserten. Vissa är så nya att de aldrig tidigare spelats offentligt. Trots alla nya låtar kommer alla gamla bekanta att känna igen sig. Bokrullen är trogen sin stil. Vilket innebär glödheta judiska klezmerlåtar och en del eget. Schwung, fullt pådrag och mängder av infall utlovas!

Caféet med matservering öppnar kl 18.

Lör 10/10 samt 24/10 kl 19-20 samt 20.30-21.30.

Entré: 100 kr per set (max 30 personer i salongen. Förköp rekommenderas!)

BILJETTKÖP ONLINE

Säkra din plats genom att förköpa din biljett här!

För att möjliggöra rekommenderat avstånd mellan sällskap säljer vi i nuläget max 30 biljetter till vår salong med 100 platser. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här och vi rekommenderar förköp. Om inte alla biljetter säljs online så släpps resterande på plats före aktuell föreställning.

I nuläget håller vi vårt café stängt men erbjuder ett begränsat utbud av snacks och dryck till försäljning före visningen. Dörren till salongen öppnar 15 minuter före aktuell filmstart.

Detta kan komma att förändras med kort varsel och andra arrangemang kan ha annan tid för öppning, så kolla gärna en extra gång vad som gäller inför ditt besök hos oss.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett