Laddar Evenemang

Förstadens filmsalong: In the Mood for Love

Obs. Föranmälan el förköp krävs (senast dagen innan), se info nedan.

Förstadens filmsalong visar vi en gång i månaden en äldre film, ofta på klassisk 35 mm film. Till detta serveras mat och dryck. Mitt i filmen har vi en liten paus då man kan hänga i caféet eller sitta kvar i salongen och prata med varandra.

Fredag 20/1 visas In the Mood for Love av Wong Kar Wai från år 2000. Det är en film som ofta dyker upp på kritikers och filmskapares topplistor och den vann pris för bäst film i Cannes när den hade premiär. Vi förflyttar oss till Hongkong 1962 där vi möter Chow och Su som samtidigt flyttar in i samma byggnad. Då deras partners ofta är upptagen med annat så umgås de istället med varandra. Men så börjar de misstänka att deras respektive har en affär. In the Mood for Love är ett vackert drama om en blomstrande vänskap och att finna tröst i varandra. I rollerna ser vi bland andra Tony Chiu-Wai Leung, Maggie Cheung och Ping Lam Siu.

Välkommen till årets första Förstadens filmsalong!
Fredag 20 januari
Dörrarna öppnas kl 18.00 med hemlagad mat och dryck.
Filmstart: kl 19.00
Filmformat: 35 mm
Filmspråk: kinesiska med svenska undertexter
Filmlängd: 98 min (+ paus i mitten)
Entré: 80 kr (+ 20 kr för nya medlemmar)

För dig som använder Facebook så kommer denna kväll inom kort att finnas som fb-event enkelt att sprida till någon du tror kan vara intresserad. Följ oss gärna för att hålla koll: Biocafé Tellus på Facebook

Wong Kar Wai, Hong Kong/Frankrike 2000, 1.48 h, barntillåten, visas på 35 mm film, kinesiska med svensk undertext

Fredag 20 januari kl 18.00 med filmstart kl 19.00

Biljettinformation
Är du inte medlem sedan tidigare väljer du biljettvarianten där medlemskap ingår. Då föranmälan är obligatorisk kommer du att få fylla i namn, mailadress och födelsedata för att köpet ska kunna genomföras. Du kan köpa max en biljett vid tillfälle, så ska du även köpa biljett om någon annan får du genomföra ett nytt köp och ange den personens uppgifter. Medtag giltig legitimation till visningen. Biljettförsäljningen stänger kl 19 kvällen före aktuell visning.

Du kan också istället såsom tidigare välja att enbart anmäla digbit.ly/forstaden senast kvällen före evenemanget och sedan betala biljett på plats. Den anmälan är inte bindande och du behöver inte anmäla dig igen om du redan är medlem.

Förköp rekommenderas.

Köp biljett