Laddar Evenemang

Frost 2

I uppföljaren till megasuccén Frost möter vi återigen Anna, Elsa och Olof. En resa fylld av magi och faror bortom Arendal för att ta reda på mer om Elsas förflutna och historien bakom kraftern

Jennifer Lee & Chris Buck, USA 2019, 103 min, 7 år

Vi är glada över att så många besökare hittade till FROST 2 hos oss mellan jul och nyår. Ni som inte hade möjlighet att se den då har nu en ny chans!

Om föreställningen blir slutsåld här på nätet, så kom ihåg att vi alltid släpper (minst) 30 biljetter på plats på bion en timme före aktuell visning! (Vi säljer endast 70 av 100 biljetter via förköp här.)

Visas lördag 28 december kl 15.00, söndag 29 december kl 12.30 & kl 15.00 samt söndag 19 januari kl 15.00

BILJETTKÖP ONLINE

För ordinarie biovisningar och vissa andra event kan biljetter förköpas, bland annat till denna föreställning.

Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp här. Minst 30 biljetter släpps alltid på plats en timme före start. (Då stängs också möjligheten att köpa på webben.) Med förköpt biljett utskriven eller redo i din telefon kan du gå direkt till insläppet. Platserna är onumrerade.

Biljettköpet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett