Laddar Evenemang

Infoträff för nya medlemmar

Söker du något nytt att syssla med? En gång varannan, var tredje eller var fjärde vecka? Vill du träffa nya människor, önskar du dej nya erfarenheter? Har du ett kulturintresse; brinner du för film, musik eller något annat? Gillar du kanske att stå i café, baka eller elda i kaminen för att fixa mysig stämning? Längtar du efter att jobba tillsammans med andra för andra? Eller tycker du mer om att jobba ensam men i ett sammanhang? Inspireras du av engagemang som drivs av lustfylld glädje? Tror du att vi gemensamt kan främja det sociala och kulturella livet i Hägersten? Vill du tillsammans med andra bidra till en levande stadsdel, vill du tillsammans med andra skapa något stort i det lilla?

Ja, anledningarna till att börja jobba ideellt tillsammans med oss på Biocafé Tellus kan vara många. Kanske har du nyfiket tittat på våra anslag om att arbeta hos oss men inte riktigt haft tid att fundera mer på det. Torsdag 30/3 mellan kl 18-18.45 har du möjlighet att (förhoppningsvis) få svar på dina frågor och höra oss berätta lite om hur det är att jobba hos oss.

Sedan 1986 drivs Biocafé Tellus i Midsommarkransen av en helt ideell kulturförening. Vi är omkring 60 medlemmar som tillsammans skapar det som händer hos oss: filmvisningar, konserter, utställningar, föreläsningar, författarsamtal och annat. Vi håller vårt café öppet med hembakat fika och ibland mat i samband med evenemang. Som aktiv medlem hos oss jobbar man vanligast en gång varannan, var tredje eller var fjärde vecka i en cafégrupp där man tillsammans ansvarar för att hålla caféet öppet inför och under filmvisningar och ordnar med sedvanliga biografsysslor. Som aktiv medlem kan man också vara med och påverka verksamheten och föreningens utveckling. Tillsammans gör vi det möjligt att erbjuda ett brett utbud av evenemang öppna för allmänheten.

Just nu är det flera arbetsgrupper som behöver stärkas upp. Det finns plats att jobba hos oss i samband med våra filmvisningar antingen varannan onsdagkväll, varannan torsdagkväll, var tredje söndag em/kväll eller var fjärde söndag dagtid. När man börjar jobba hos oss får man pröva att vara med i en cafégrupp några gånger, då har man tid att känna efter och fundera om det är någonting man vill fortsätta med. Kanske vill du testa att vara med?

Välkommen torsdag 30/3 kl 18-18.45 så får du veta mer!
Vill du hellre skriva? Mejla: info@tellusbio.nu
Vill du hellre ringa någon? Kontakta Malin: 0707477551

Fungerar inget av ovanstående? Prata med någon av oss på plats nästa gång du har vägen förbi!

Du hittar oss också på Facebook och Instagram.

T-bana: Midsommarkransen
Adress: Vattenledningsvägen 46

Välkommen till Biocafé Tellus – din kvartersbiograf, musikscen och kulturplats i Hägersten!