Laddar Evenemang

Joker

Kriminalfilm om DC Comics-figuren Jokern. Joaquin Phoenix spelar Arthur, en clown som på kvällstid försöker slå igenom som komiker. Men hans okontrollerbara och opassande skratt ställer till det för honom.

Phoenix har hyllats för sin tolkning av Batman-skurken och visningen på Venedigs filmfestival efterföljdes av åtta minuter stående ovationer. Senare under festivalen vann filmen kanske lite otippat Guldlejonet.

Todd Phillips, USA 2019, 122 min, 15 år.

Då denna film dragit så mycket besökare till oss har vi valt att lägga in ytterligare en visning utöver ordinarie söndag 20/10 och torsdag 24/10. Vi kommer nu även att visa filmen fredag 25/10 kl 19.00 och du kan också redan nu köpa biljett till den visningen här nedan.

Visas söndag 20 oktober kl 20.00, torsdag 24 oktober kl 20.00 och fredag 25/10 kl 19.00.

Visningen söndag 20/10 blev fullsatt och till visningen torsdag 24/10 är snart alla våra 70 förköpsbiljetter slutsålda – resterande 30 biljetter säljer vi på plats en timme före visningen – alltså från kl 19.00 på torsdagen. Till extravisningen fredag 25/10 finns ännu gott om biljetter kvar.

BILJETTKÖP ONLINE

För ordinarie biovisningar och vissa andra event kan biljetter förköpas, bland annat till denna föreställning.

Vi har 100 platser i salongen men enligt nu gällande direktiv får max 50 personer samlas. För att besökare ska kunna sitta med erforderligt avstånd till varandra i salongen har vi dock i nuläget valt att tillåta max 30 besökare. 20 biljetter läggs upp till möjligt förköp här och resterande biljetter släpps på plats en timme före visning då också internetförsäljningen stängs.

Biljettköpet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett