Laddar Evenemang

KLASSIKERMÅNDAG: Brassed Off

Arbetarna i kolgruvan spelar i ett brassband tillsammans. Men vad skulle hända med orkestern om gruvan hotades av nedläggning? En arbetarkomedi där musikerna strävar efter att komma vidare i ett mästerskap.

Mark Herman, England 1996, 107 min

Visas måndag 20 januari kl 19.00

Måndagar i januari presenterar vi några av historiens stora klassiker där musik på olika sätt finns med som en stor eller liten ingrediens i berättelsen eller på annat sätt är en utmärkande del av filmupplevelsen. Caféet öppnar kl 18, filmerna startar kl 19 och biljetten kostar 80 kr. Kommande och sista titeln av dessa januarimåndagar: Pianisten (27/1). Här hittar du också klassikermåndagarna som event på Facebook: Klassikermåndagar i januari.

BILJETTKÖP ONLINE

För ordinarie biovisningar och vissa andra event kan biljetter förköpas, bland annat till denna föreställning.

Vi har 100 platser i salongen men enligt nu gällande direktiv får max 50 personer samlas. För att besökare ska kunna sitta med erforderligt avstånd till varandra i salongen har vi dock i nuläget valt att tillåta max 30 besökare. 20 biljetter läggs upp till möjligt förköp här och resterande biljetter släpps på plats en timme före visning då också internetförsäljningen stängs.

Biljettköpet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett