Laddar Evenemang

Kortfilm för de minsta

Ett animerat kortfilmspaket från hela världen som passar målgruppen 0-4 år. En biljett, fem filmer. Totallängd: ca 40 minuter. Visas utan tal.

Pen & Magic
Regi: Ayako Kishi
En färgsprakande och magisk dockanimation om en flicka som hittar en magisk penna. Snart upptäcker hon att allt hon målar blir till verklighet och sen blir ingenting sig likt.

Mishou
Regi: Milen Vitanov
När de nedskräpande turisterna lämnar den arktiska isen blir en liten hund kvarlämnad. Men strax kommer fyra rådiga harar till undsättning i en rolig och finurlig animation som kommenterar människans ignorans.

Warm Star
Regi: Anna Kuzina
En liten fågel tar noggrant hand om alla stjärnorna uppe bland molnen. Men en dag råkar hon tappa en stjärna som faller ner på jorden, där några busiga barn och en hund hittar den.

The Little Bird and the Bees
Regi: Lena von Döhren
Det är vår och den lilla fågeln vattnar sina blommor i trädet där hon bor. Det är inte bara de hungriga bina som visar sitt intresse för blommorna. Plötsligt dyker det upp en nyfiken räv, och äventyret kan börja.

The Elephant and the Bicycle
Regi: Olesya Shchukina
En fantasifull animerad film om en elefant som jobbar som gatustädare i en stor stad. En dag ser han en reklamskylt för en cykel och känner att han måste köpa den  – till varje pris.

Filmerna visades under Göteborg Film Festival Prisma – filmfestivalen för barn och unga i oktober och nu har ni möjlighet att se detta animerade kortfilmspaket hos oss! 

BILJETTKÖP ONLINE

Max 8 biobesökare. Förköp rekommenderas.

Köp biljett