Laddar Evenemang

Los Lobos

”Vi är vargar och vargar gråter inte, de är modiga och de håller ihop” säger mamma Lucía till sönerna Max och Leo. De har korsat gränsen från Mexiko till USA för ett bättre liv och hamnat i en nedgången och torftigt inredd lägenhet i Florida där barnen spenderar långa dagar inlåsta medan mamma Lucía jobbar dubbelt. Med hjälp av några leksaker och en kassettbandspelare underhåller bröderna varandra och övar på att fråga efter en bussbiljett till Disney World på engelska.

Regissören Samuel Kishi Leopo lånar och bearbetar fragment från sin egen uppväxt i ett ärligt och verklighetstroget drama, där hoppet och medmänskligheten hela tiden är närvarande. Vackert skådespeleri av de små pojkarna!

Samuel Kishi Leopo, Mexiko 2019, 95 min, 11 år

Visas söndag 25 oktober kl 17.00 och onsdag 28 oktober kl 19.30

BILJETTKÖP ONLINE

För ordinarie biovisningar och vissa andra event kan biljetter förköpas, bland annat till denna föreställning.

Vi har 100 platser i salongen. För att alla ska kunna sitta med erforderligt avstånd till varandra har vi valt att tillåta max 30 besökare. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här. Om inte alla biljetter säljs på nätet så släpps resterande på plats en timme före start då också internetförsäljningen stängs.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett