Laddar Evenemang

INSTÄLLT – MONOLOG I RÖRELSE: SCENSPRÅNG

Evenemanget är inställt och vi återkommer med närmare information om ev ny tid för detta på hemsidan.

MONOLOG I RÖRELSE: SCENSPRÅNG, så minns jag Nurejev

tis 10 november kl 14

Med humor och självdistans berättar Ann-Cathrine Byström anekdoter och incidenter från sitt dansarliv med Kungliga Baletten.

60 min. Samtal efteråt.

Året är 1967. Operahusen världen över ropar efter Kirovbalettens trumfkort Rudolf Nurejev—uppmärksammad inte bara som världsberömd dansare utan också för det mest spektakulära avhoppet från Sovjet, genom tiderna!

Den store Nurejev anländer till Stockholmsoperan och vi får förmånen att dansa hans uppsättning av NÖTKNÄPPAREN. Luften står stilla i salongen och på scenen. Skandal och sensation för utsålda hus!

Av och med Operadansaren Ann-Cathrine Byström
Regiassistent och teknik Dag Werle

Cafét är tyvärr stängt för tillfället pga Folkhälsomyndighetens restriktioner.

Tis 10/11 kl 14-16. Entré 120 kr

OBS! Vi släpper in max 30 personer i salongen!

BILJETTKÖP ONLINE

Säkra din plats genom att förköpa din biljett här!

För att möjliggöra rekommenderat avstånd mellan sällskap säljer vi i nuläget max 30 biljetter till vår salong med 100 platser. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här och vi rekommenderar förköp. Om inte alla biljetter säljs online så släpps resterande på plats före aktuell föreställning.

I nuläget håller vi vårt café stängt men erbjuder ett begränsat utbud av snacks och dryck till försäljning före visningen. Dörren till salongen öppnar 15 minuter före aktuell filmstart.

Detta kan komma att förändras med kort varsel och andra arrangemang kan ha annan tid för öppning, så kolla gärna en extra gång vad som gäller inför ditt besök hos oss.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett