Laddar Evenemang

INSTÄLLT – Låtakuten med Eva Hillered

– musikmottagning som berör, lyfter och lugnar. Det blir en musikalisk inspirationsresa med sånger från Eva Hillereds långa karriär som låtskrivare och Grammisnominerad skivartist. Med sig har hon de två fantastiska musikerna Jerry Sillah, gitarr, och Andreas Norén, keyboard.

Under kvällen bjuds du också in till att sjunga med – och att skapa en sång i en kollektiv co-write.

Cafét är tyvärr stängt för tillfället pga Fo lkhälsomyndighetens restriktioner. Evenemanget startar kl 19 i salongen.

Lördag 7/11 Entré: 100 kr

BILJETTKÖP ONLINE

Säkra din plats genom att förköpa din biljett här!

För att möjliggöra rekommenderat avstånd mellan sällskap säljer vi i nuläget max 30 biljetter till vår salong med 100 platser. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här och vi rekommenderar förköp. Om inte alla biljetter säljs online så släpps resterande på plats före aktuell föreställning.

I nuläget håller vi vårt café stängt men erbjuder ett begränsat utbud av snacks och dryck till försäljning före visningen. Dörren till salongen öppnar 15 minuter före aktuell filmstart.

Detta kan komma att förändras med kort varsel och andra arrangemang kan ha annan tid för öppning, så kolla gärna en extra gång vad som gäller inför ditt besök hos oss.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett