Laddar Evenemang

Nelly Rapp – Monsteragent

Slutsålt!

Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott – han är en monsteragent! Nelly är snart omgiven av vampyrer, spöken, varulvar och Frankensteinare och dras in i ett gastkramande äventyr där allt hon tidigare trott på sätts på prov.

I rollerna ser vi bl.a. Matilda Gross som Nelly, Johan Rheborg som Hannibal och Marianne Mörck som Lena-Sleva.

För regin står Amanda Adolfsson som även har gjort Unga Sophie Bell och tv-serierna Bonusfamiljen och Eagles.

Detta är en fartfylld och underhållande film för hela familjen!

Amanda Adolfsson, Sverige 2020, 92 min, 11 år (7 år i vuxens sällskap)

Visas söndag 8 november kl 15.00 – visningen är slutsåld! Alla biljetter ligger ute till förköp, så samtliga 30 är sålda – inga biljetter släpps på plats innan visningen.

BILJETTKÖP ONLINE

Säkra din plats genom att förköpa din biljett här!

För att möjliggöra rekommenderat avstånd mellan sällskap säljer vi i nuläget max 30 biljetter till vår salong med 100 platser. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här och vi rekommenderar förköp. Om inte alla biljetter säljs online så släpps resterande på plats före aktuell föreställning.

I nuläget håller vi vårt café stängt men erbjuder ett begränsat utbud av snacks och dryck till försäljning före visningen. Dörren till salongen öppnar 15 minuter före aktuell filmstart.

Detta kan komma att förändras med kort varsel och andra arrangemang kan ha annan tid för öppning, så kolla gärna en extra gång vad som gäller inför ditt besök hos oss.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett