Laddar Evenemang

Once Upon a Time in Hollywood

Mästerregissören förflyttar oss till Los Angeles i slutet av 60-talet i en hyllning till de sista ögonblicken i Hollywoods gyllene era.

Quentin Tarantino, USA 2019, 162 min

Ni är så många som vill se denna film. Utöver ordinarie visningar la vi in en extraföreställning. Men det räckte inte. Ni är fler som vill se den, och såklart vill vi försöka ordna så att alla som vill ska kunna se den hos oss.

Nu finns biljetter släppta till ytterligare en extraföreställning torsdag 12/9 kl 17.00. Hjälp oss gärna också att sprida information om extravisningen till vänner och bekanta, så blir vi glada. Välkomna!

Visas söndag 8/9 kl 17.00, tisdag 10/9 kl 18.30, onsdag 11/9 kl 20.00 & torsdag 12/9 kl 17.00

BILJETTKÖP ONLINE

För ordinarie biovisningar och vissa andra event kan biljetter förköpas, bland annat till denna föreställning.

Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp här. Minst 30 biljetter släpps alltid på plats en timme före start. (Då stängs också möjligheten att köpa på webben.) Med förköpt biljett utskriven eller redo i din telefon kan du gå direkt till insläppet. Platserna är onumrerade.

Biljettköpet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett