Laddar Evenemang

Open mic för musik och poesi

Under flera år har vi arrangerat Open mic för musik och poesi. Men varje succé har ett slut. Vi vill att det ska bli en skön tillställning när vi nu bjuder in till den sista upplagan av Open mic.

Scenen är din: läs, sjung eller bara lyssna. Uppträd med det du vill och låt dig inspireras av andra. Vill du stå på scen anmäler du det när du kommer, ordningen för framträdandena lottas sedan och man får 5 minuter var. Mickar och PA finns. Från kl 18 kan man anmäla sig då vi öppnar vårt café med mat och dryck. Dörrarna till salongen öppnas kl 19 och det är någon paus under kvällen.

Vi har fått en del mejl med frågan om vad som skiljer vår Öppen scen mot Open mic. Denna dag äger dessutom båda evenemangen rum: Öppen scen är i caféet kl 13-15.30, mer inriktat på singer-songwriter och med fikaservering. Medan Open mic håller till på scenen i salongen, inbjuder till olika variationer av uppträdanden och serverar mat och dryck i caféet.

Till denna avslutning av Open mic behövs ingen föranmälan varken för er som vill stå på scen eller för er som vill lyssna.

Länk till facebookeventet: OPEN MIC

Lördag 30/11 kl 18-22. Fri entré