Laddar Evenemang

ORCA

Då söndagsvisningen var fullsatt och onsdagsvisningen snart är slutsåld har vi valt att lägga in en extravisning torsdag 5/11 kl 17. Biljetter till den föreställningen går att förköpa nedan. Sedan 1/11 håller vi vårt café stängt. Vi öppnar foajé och salongsdörrar en kvart före visning. Då är det också möjligt att köpa biljett på plats (om det inte är slutsålt) men vi rekommenderar förköp i första hand.

ORCA av Josephine Bornebusch (nyligen prisad för sin dramaserie ”Älska mig”) handlar om vad som sker med oss när vi är socialt distanserade. Elva personer, isolerade från omvärlden. Förälskelse växer fram. En son vill hålla sin lidande mors hand. En mamma har övergett sin familj. En terapeut vid ruinens brant. En dotter knyter an till sina föräldrar.

Idén till filmen fick Bornebusch när inspelningarna av ett annat projekt pausades på grund av coronapandemin. Titeln ORCA anspelar på att just orka men är också det latinska namnet för späckhuggare, som anses vara ett av världens mest sociala djur.

Medverkar i filmen gör bl.a. Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Alba August, Marie Göranzon, Vera Vitali och Erik Johansson

Josephine Bornebusch, Sverige 2020, 105 min

Visas söndag 1 november kl 17.00, onsdag 4 november kl 19.30 och torsdag 5 november kl 17.00 (extrainsatt visning).

BILJETTKÖP ONLINE

Säkra din plats genom att förköpa din biljett här!

För att möjliggöra rekommenderat avstånd mellan sällskap säljer vi i nuläget max 30 biljetter till vår salong med 100 platser. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här och vi rekommenderar förköp. Om inte alla biljetter säljs online så släpps resterande på plats före aktuell föreställning.

I nuläget håller vi vårt café stängt men erbjuder ett begränsat utbud av snacks och dryck till försäljning före visningen. Dörren till salongen öppnar 15 minuter före aktuell filmstart.

Detta kan komma att förändras med kort varsel och andra arrangemang kan ha annan tid för öppning, så kolla gärna en extra gång vad som gäller inför ditt besök hos oss.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett