Laddar Evenemang

Palm Springs

Söndagens föreställning är slutsåld. Därför lägger vi in en extravisning kl 17.30 på torsdag, så Palm Springs visas både kl 17.30 och 19.30 torsdag 22/10! Biljetter till den sena visningen går att köpa genom länken här nedan, medan biljetterna till 17.30-visningen kommer att släppas inom kort.

Nyles är en bekymmersfri plus en på ett bröllop i Palm Springs. Där träffar han Sarah, en motvillig brudtärna som bara vill att kvällen ska vara över. De fastnar i en festkväll som går i loop, och blir utlämnade åt varandra. Då återstår bara att leva som om det inte fanns någon morgondag…

Palm Springs är en hyllad ta-dagen-som-den-kommer-romcom! Nominerad till det stora jurypriset på Sundance filmfestival 2020.

Max Barbakow, USA 2020, 90 min, 11 år

Visas söndag 18 oktober kl 19.30 (slutsålt!) och torsdag 22 oktober kl 17.30 (extrainsatt!) och kl 19.30. Inom kort kommer även biljetter till torsdagens 17.30-visning att gå att förköpa nedan.

BILJETTKÖP ONLINE

Säkra din plats genom att förköpa din biljett här!

För att möjliggöra rekommenderat avstånd mellan sällskap säljer vi i nuläget max 30 biljetter till vår salong med 100 platser. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här och vi rekommenderar förköp. Om inte alla biljetter säljs online så släpps resterande på plats före aktuell föreställning.

I nuläget håller vi vårt café stängt men erbjuder ett begränsat utbud av snacks och dryck till försäljning före visningen. Dörren till salongen öppnar 15 minuter före aktuell filmstart.

Detta kan komma att förändras med kort varsel och andra arrangemang kan ha annan tid för öppning, så kolla gärna en extra gång vad som gäller inför ditt besök hos oss.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett