Laddar Evenemang

Palm Springs

Söndagens föreställning är slutsåld. Därför lägger vi in en extravisning kl 17.30 på torsdag, så Palm Springs visas både kl 17.30 och 19.30 torsdag 22/10! Biljetter till den sena visningen går att köpa genom länken här nedan, medan biljetterna till 17.30-visningen kommer att släppas inom kort.

Nyles är en bekymmersfri plus en på ett bröllop i Palm Springs. Där träffar han Sarah, en motvillig brudtärna som bara vill att kvällen ska vara över. De fastnar i en festkväll som går i loop, och blir utlämnade åt varandra. Då återstår bara att leva som om det inte fanns någon morgondag…

Palm Springs är en hyllad ta-dagen-som-den-kommer-romcom! Nominerad till det stora jurypriset på Sundance filmfestival 2020.

Max Barbakow, USA 2020, 90 min, 11 år

Visas söndag 18 oktober kl 19.30 (slutsålt!) och torsdag 22 oktober kl 17.30 (extrainsatt!) och kl 19.30. Inom kort kommer även biljetter till torsdagens 17.30-visning att gå att förköpa nedan.

BILJETTKÖP ONLINE

För ordinarie biovisningar och vissa andra event kan biljetter förköpas, bland annat till denna föreställning.

Vi har 100 platser i salongen. För att alla ska kunna sitta med erforderligt avstånd till varandra har vi valt att tillåta max 30 besökare. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här. Om inte alla biljetter säljs på nätet så släpps resterande på plats en timme före start då också internetförsäljningen stängs.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett