Laddar Evenemang

Sagan om björnarna som erövrade Sicilien

En färgsprakande och lekfull animerad pärla för både stora och små. Björnarnas konung, Léonce, leder sin stam genom bergen och in i människornas land i sökandet efter mat och sin kidnappade son. Efter att ha flytt från monster och bekämpat både en elak hertig och en hungrig katt lever björnar och människor sida vid sida – men bara för en tid…

Lorenzo Mattotti (f. 1954) är en italiensk serietecknare och illustratör. Hans illustrationer har setts i bland annat Vogue, The New Yorker och Vanity FairEldar (1986) är den enda av hans serier som givits ut på svenska. Sagan om björnarna som erövrade Sicilien hade sin internationella premiär vid filmfestivalen i Cannes i sektionen ”Un certain regard”.

Lorenzo Mattotti, Frankrike 2019, 82 min, 7 år

Visas söndag 1 november kl 15.00

BILJETTKÖP ONLINE

Säkra din plats genom att förköpa din biljett här!

För att möjliggöra rekommenderat avstånd mellan sällskap säljer vi i nuläget max 30 biljetter till vår salong med 100 platser. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här och vi rekommenderar förköp. Om inte alla biljetter säljs online så släpps resterande på plats före aktuell föreställning.

I nuläget håller vi vårt café stängt men erbjuder ett begränsat utbud av snacks och dryck till försäljning före visningen. Dörren till salongen öppnar 15 minuter före aktuell filmstart.

Detta kan komma att förändras med kort varsel och andra arrangemang kan ha annan tid för öppning, så kolla gärna en extra gång vad som gäller inför ditt besök hos oss.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett