Laddar Evenemang

Star Wars – The Rise of Skywalker

Sagan fortsätter och avslutas 42 år efter att den första filmen hade premiär. Hur ska det gå för Rey, Finn och Poe i kampen mot ondskan som kejsare Palpatine och Kylo Ren sprider?

J.J. Abrams, USA 2019, 141 min, 11 år

Distributören har gått ut med följande information: filmen innehåller flera sekvenser med effekter i form av blinkande ljus som kan påverka personer som lider av ljuskänslighet i form av t.ex. epilepsi eller andra former av konstaterad ljuskänslighet.

Då ni är många som vill se Star Wars hos oss har vi valt att redan nu lägga in en extra föreställning lördag 28/12 kl 17.30.

Visas på premiären onsdag 18/12 kl 20.00, lördag 28/12 kl 17.30 & söndag 29/12 kl 19.30

BILJETTKÖP ONLINE

För ordinarie biovisningar och vissa andra event kan biljetter förköpas, bland annat till denna föreställning.

Vi har 100 platser i salongen men enligt nu gällande direktiv får max 50 personer samlas. För att besökare ska kunna sitta med erforderligt avstånd till varandra i salongen har vi dock i nuläget valt att tillåta max 30 besökare. 20 biljetter läggs upp till möjligt förköp här och resterande biljetter släpps på plats en timme före visning då också internetförsäljningen stängs.

Biljettköpet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett