Laddar Evenemang

Star Wars – The Rise of Skywalker

Sagan fortsätter och avslutas 42 år efter att den första filmen hade premiär. Hur ska det gå för Rey, Finn och Poe i kampen mot ondskan som kejsare Palpatine och Kylo Ren sprider?

J.J. Abrams, USA 2019, 141 min, 11 år

Distributören har gått ut med följande information: filmen innehåller flera sekvenser med effekter i form av blinkande ljus som kan påverka personer som lider av ljuskänslighet i form av t.ex. epilepsi eller andra former av konstaterad ljuskänslighet.

Då ni är många som vill se Star Wars hos oss har vi valt att redan nu lägga in en extra föreställning lördag 28/12 kl 17.30.

Visas på premiären onsdag 18/12 kl 20.00, lördag 28/12 kl 17.30 & söndag 29/12 kl 19.30

BILJETTKÖP ONLINE

För ordinarie biovisningar och vissa andra event kan biljetter förköpas, bland annat till denna föreställning.

Vi lägger ut 70 av våra 100 platser till förköp här. Minst 30 biljetter släpps alltid på plats en timme före start. (Då stängs också möjligheten att köpa på webben.) Med förköpt biljett utskriven eller redo i din telefon kan du gå direkt till insläppet. Platserna är onumrerade.

Biljettköpet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett