Laddar Evenemang

Summerland

En film om den starka och självständiga författarinnan Alice (Gemma Arterton) som under andra världskriget motvilligt får ta hand om Frank, en evakuerad pojke från London. Alice är ensam, sårad av en gammal kärleksaffär och djupt försjunken i sitt arbete. Men Franks oskyldighet, mod och nyfikenhet väcker hennes djupt begravda känslor.

Från Storbritanniens starkaste nya röst, den Olivier Award-vinnande författaren och regissören Jessica Swale, kommer en berättelse om en intensiv och emotionell resa av självupptäckt, kärlek och vänskap.

Jessica Swale, Storbritannien 2020, 99 min, 11 år

Visas söndag 1 november kl 19.30 och torsdag 5 november kl 19.30.

BILJETTKÖP ONLINE

Säkra din plats genom att förköpa din biljett här!

För att möjliggöra rekommenderat avstånd mellan sällskap säljer vi i nuläget max 30 biljetter till vår salong med 100 platser. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här och vi rekommenderar förköp. Om inte alla biljetter säljs online så släpps resterande på plats före aktuell föreställning.

I nuläget håller vi vårt café stängt men erbjuder ett begränsat utbud av snacks och dryck till försäljning före visningen. Dörren till salongen öppnar 15 minuter före aktuell filmstart.

Detta kan komma att förändras med kort varsel och andra arrangemang kan ha annan tid för öppning, så kolla gärna en extra gång vad som gäller inför ditt besök hos oss.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett