Laddar Evenemang

The Painted Bird

En pojke, vars föräldrar är jagade av nazister, blir tvungen av ge sig av. På vägen bevittnar han vidskepliga bönders och hänsynslösa soldaters brutalitet. En rå beskrivning av ett Östeuropa i krig, filmad i svartvitt på. Med bl.a. Stellan Skarsgård. Festivalfavorit!

Václav Marhoul, Tjeckien m.fl. 2019, 169 min

Visas söndag 20 september kl 17.00 och onsdag 23 september kl 19.30

BILJETTKÖP ONLINE

Säkra din plats genom att förköpa din biljett här!

För att möjliggöra rekommenderat avstånd mellan sällskap säljer vi i nuläget max 30 biljetter till vår salong med 100 platser. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här och vi rekommenderar förköp. Om inte alla biljetter säljs online så släpps resterande på plats före aktuell föreställning.

I nuläget håller vi vårt café stängt men erbjuder ett begränsat utbud av snacks och dryck till försäljning före visningen. Dörren till salongen öppnar 15 minuter före aktuell filmstart.

Detta kan komma att förändras med kort varsel och andra arrangemang kan ha annan tid för öppning, så kolla gärna en extra gång vad som gäller inför ditt besök hos oss.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett