Laddar Evenemang

Dokumåndag: Welcome to Chechnya

Denna dokumentär följer en aktivistgrupp som riskerar livet för att rädda HBTQ-personer från förföljelse – av såväl tjetjenska auktoriteter som av sina egna familjer. Målet är att få ett slut på förföljelsen, men också att överleva. Filmen vann flera festivalpriser i Berlin och Sundance.

David France, USA 2020, 107 min

Visas måndag 21 september kl 19.30

DOKUMÅNDAGAR
På måndagar i september presenterar vi fyra av sensommarens dokumentärer. Vi möter Ambers energi och livslust i slutet av tonåren och följer med på resan när en konstnär och en tjuv lite oväntat blir vänner. Vi träffar HBTQ-aktivister i Tjetjenien och åker på sensommarkryssning på Volga. Välkomna till spännande måndagsmöten!
Måndag 7/9: Alltid Amber
Måndag 14/9: The Painter and the Thief
Måndag 21/9: Welcome to Chechnya
Måndag 28/9: Bitter Love

BILJETTKÖP ONLINE

För ordinarie biovisningar och vissa andra event kan biljetter förköpas, bland annat till denna föreställning.

Vi har 100 platser i salongen. För att alla ska kunna sitta med erforderligt avstånd till varandra har vi valt att tillåta max 30 besökare. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här. Resterande biljetter släpps på plats en timme före start då också internetförsäljningen stängs.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett