Laddar Evenemang

Wolfwalkers

Wolfwalkers är en animerad äventyrsfilm som handlar om Robyn som kommer till Irland med sin pappa, vars uppdrag är att utrota vargarna som härjar i skogen. När Robyn ger sig ut på ett eget äventyr i skogen träffar hon Mebh som lever bland de hotade vargarna. Ju mer Robyn vistas i skogen, desto mer tvivlar hon på vem som är den egentliga fienden…

Wolfwalkers är en saga om den magiska och fantastiska vänskapen mellan två flickor som möts i 1600-talets Irland. Av skaparna till Oscarsnominerade Havets sång och The Breadwinner. Filmen visas med engelskt tal och svensk undertext.

Tomm Moore & Ross Stewart, Irland/Luxemburg/Frankrike 2020, 103 min

BILJETTKÖP ONLINE

Säkra din plats genom att förköpa din biljett här!

För att möjliggöra rekommenderat avstånd mellan sällskap säljer vi i nuläget max 30 biljetter till vår salong med 100 platser. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här och vi rekommenderar förköp. Om inte alla biljetter säljs online så släpps resterande på plats före aktuell föreställning.

I nuläget håller vi vårt café stängt men erbjuder ett begränsat utbud av snacks och dryck till försäljning före visningen. Dörren till salongen öppnar 15 minuter före aktuell filmstart.

Detta kan komma att förändras med kort varsel och andra arrangemang kan ha annan tid för öppning, så kolla gärna en extra gång vad som gäller inför ditt besök hos oss.

Kom i tid till din föreställning, kommer du efter start kan vi inte garantera din plats. Vi är en reklamfri biograf och vid biovisningar startar vi vanligen huvudfilmen på utsatt tid efter trailer för kommande filmer.

Köp biljett