Nytt programblad! Tellus 100 år & kl 19.30

Här hittar ni det nya programbladet för våren: MARS-SOMMAREN!

Programbladet i pappersform hittar ni även på plats hos oss, ta gärna med ett exemplar hem och ett extra till någon du känner. Vi är glada om det sprids till de som kanske ännu inte hittat till oss 🙂 Har vi stängt när ni går förbi finns bladet i lådan utanför entrén till foajén.

Under våren kommer vi att fortsätta vår vandring bakåt i filmhistorien då vi en gång varje månad visar en utvald film för vart decennium. I januari visade vi Äta sova dö från 10-talet och i tisdags visade vi Tillsammans från 00-talet. Tisdag 17 mars visar vi en film från 90-talet, 21 april en från 80-talet osv. och när vi sedan närmar oss vårt stora 100 års-jubileum i höst är vi tillbaka i den period för när biografen slog upp sina dörrar i november 1920.

Men det är såklart mycket annat som händer i vår också!

Som ni ser är det också en större förändring i programmet. Vi vet att en del av er tyckt att filmstarterna kl 20 legat lite väl sent på kvällen. Därför testar vi från och med mars att lägga starttiden till 19.30 för dessa filmer. Det ska bli spännande att höra vad ni tycker om det!

Välkomna till er biograf och kulturscen i Hägersten, vi ses i Kransen hela våren!