Öppettider

Öppettider

Vi håller vi öppet för max 25 personer i salongen, enligt begränsningsförordningen (2021:8) 3 kap. 2 § gällande krav på deltagarbegräsningar vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Vårt café är öppet i samband med evenemang med begränsat utbud och max fyra sällskap om totalt max 12 personer.

Våra biovisningar
Varje helg presenteras på hemsidan vilka filmer som visas följande söndag-torsdag och varje måndag kl 12.00 släpps biljetterna till dessa online. För visningar gäller en justerad förordning där det vid allmänna sammankomster tillåts max åtta i varje sällskap och minst en meter mellan sällskapen. Vi säljer max 25 biljetter till vår salong med 100 platser för att säkerställa gott avstånd till andra sällskap.

Övriga evenemang
Konserter och jazzjam hålls i salongen. En justerad förordning gäller där det vid allmänna sammankomster tillåts max åtta i varje sällskap och minst en meter mellan sällskapen. Vi tar in max 25 besökare i vår salong med 100 platser för att säkerställa gott avstånd till andra sällskap.

Caféet
Vårt café är åter öppet med begränsat utbud till snacks och dryck och med en möblering  som tillåter max fyra sällskap om totalt max 12 personer som gäster. Vårt café är öppet i samband med filmvisningar och andra evenemang.

När är det öppet på Tellus?
Vi har inga fasta veckovisa öppentider utan håller öppet när vi har något evenemang i lokalerna. För tillfället har vi inte publicerat något programblad i papper, varför vi får hänvisa till informationen på denna hemsida för att ta del av kommande filmer och arrangemang hos oss. Enklast får du en överblick genom att titta i vårt kalendarium.