Biljetter & boka

Biljetter & boka

Vi säljer biljetter till biovisningar och vissa evenemang. Det går att betala kontant eller med kort på Tellus.

Biljetter till våra ordinarie biovisningar söndag, onsdag och torsdag kan du förköpa här på hemsidan. Vi har 100 platser i salongen men enligt nu gällande direktiv med anledning av coronasituationen får inte fler än 50 personer vistas samtidigt i lokalen. För att besökare ska kunna sitta med erforderligt avstånd till varandra i salongen har vi dock i nuläget valt att tillåta max 30 besökare. Den senaste tiden har det dock varit långt färre besökare än så. Samtliga 30 biljetter är möjliga att förköpa här. Resterande biljetter släpps på plats en timme före start då också internetförsäljningen stängs.

När du köpt din biobiljett online kan du gå direkt till salongsinsläppet – du behöver alltså inte stå i kö till biljettförsäljningen. Se till att ha din biljett med dig utskriven eller redo att uppvisa i din telefon vid insläppet.

Biljettköp på nätet är bindande och kan inte ångras eller ändras. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats, vi startar vanligen filmen på utsatt tid.

Biljetter:
En biobiljett kostar 80 kr.
Matinébiljetterna kostar 60 kr eller för en riktigt liten film 40 kr.

Till övriga arrangemang går det att boka biljett via telefon 08-645 75 51 om inget annat anges. Vi finns vanligen på plats och kan svara på samtal när det är något evenemang, så se vårt program för öppentider.

Vill du stödja Tellus och få 10 kr rabatt per film, bli Tellusvän för 100 kr per år. Inbetalning görs till PG: 81048-1. Märk inbetalningen Tellusvän och glöm inte ange ditt namn, adress och e-postadress. Då får du också programbladen direkt i brevlådan! Det går också att betala i caféet.

Publikens inträdesavgifter och intäkterna i caféet är Tellus ekonomiska bas, även om föreningen under åren fått bidrag från annat håll. Det är medlemmarna som på sin fritid utför allt arbete som har med föreningens verksamhet att göra, inklusive underhåll och skötsel av lokalen. Tellusvännerna stödjer föreningen med en liten summa pengar om året och får för det rabatterade biljettpriser och löpande information om vad som händer.