Biljetter & boka

Biljetter & boka

Till våra filmvisningar rekommenderas förköp online. Såklart går det också att köpa biljett på plats (om det inte är slutsålt) från en timme före aktuell visning. Vi sätter vårt filmprogram månadsvis och lägger kontinuerligt upp visningarna här på vår hemsida. Vi visar ingen reklam utan endast trailers och vi önskar starta filmen på utsatt tid. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats i salongen.

Platserna i vår salong är onumrerade och du sätter dig var du själv önskar sitta. Vårt café öppnar en timme före dagens första filmstart och där säljer vi mackor, fika och snacks av olika slag. Det går bra att ta med sig både dryck och ätbart in i salongen. Dörrarna till salongen öppnar omkring 15 minuter före visningsstart, om det är många besökare öppnar vi tidigare. Det är vid insläppet till salongen du visar din digitala biljett, antingen på mobil/skärm eller utskriven på papper.

För övriga evenemang se information om biljettköp under aktuell programpunkt.

Biljettpriser:
En biobiljett kostar 80 kr.
Matinébiljetterna kostar 60 kr eller för en riktigt liten film 40 kr.
Övriga evenemang, se respektive evenemang.

Vill du stödja Tellus och få 10 kr rabatt per film, bli Tellusvän för 100 kr per år. Inbetalning görs till PG: 81048-1. Märk inbetalningen Tellusvän och glöm inte ange ditt namn, adress och e-postadress. Då får du också programbladen direkt i brevlådan! Det går också att betala i caféet.

Publikens inträdesavgifter och intäkterna i caféet är Tellus bas och gör föreningen ekonomiskt oberoende. Det är medlemmarna som på sin fritid utför allt arbete som har med föreningens verksamhet att göra, inklusive underhåll och skötsel av lokalen. Som Tellusvän stödjer du föreningen med en liten summa pengar om året och får för det rabatterade biljettpriser och löpande information om vad som händer.