Biljetter & boka

Biljetter & boka

Vi rekommenderar förköp av biljetter till våra ordinarie biovisningar och de evenemang som man kan köpa biljett till via vår hemsida. Finns det biljetter kvar säljs dessa på plats i biljettluckan innan start.

I nuläget håller vi vårt café stängt och all verksamhet sker i salongen. För biovisningar öppnar vi 15 minuter före filmstart. Besökare hänvisas till bioentrén för att direkt kunna gå in i salongen. Detta kan komma att ändras med kort varsel och andra arrangemang kan ha annan tid för öppning, så kolla gärna en extra gång vad som gäller inför ditt besök hos oss.

Förbered ditt besök genom att ha din digitala biljett tillgänglig i din telefon eller utskriven.

Vi har 100 platser i salongen. För att hålla rekommenderat avstånd mellan sällskap säljer vi max 30 biljetter till våra evenemang. Samtliga 30 biljetter läggs ut till försäljning via hemsidan.

Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats, vi startar vanligen film och evenemang på utsatt tid.

Biljettpriser:
En biobiljett kostar 80 kr.
Matinébiljetterna kostar 60 kr eller för en riktigt liten film 40 kr.
Evenemang, se respektive evenemang.

Vill du stödja Tellus och få 10 kr rabatt per film, bli Tellusvän för 100 kr per år. Inbetalning görs till PG: 81048-1. Märk inbetalningen Tellusvän och glöm inte ange ditt namn, adress och e-postadress. Då får du också programbladen direkt i brevlådan! Det går också att betala i caféet.

Publikens inträdesavgifter och intäkterna i caféet är Tellus bas och gör föreningen ekonomiskt oberoende. Det är medlemmarna som på sin fritid utför allt arbete som har med föreningens verksamhet att göra, inklusive underhåll och skötsel av lokalen. Som tellusvän stödjer du föreningen med en liten summa pengar om året och får för det rabatterade biljettpriser och löpande information om vad som händer.