Biljetter & boka

Biljetter & boka

I nuläget håller vi endast öppet med filmvisningar. Enligt rådande riktlinjer tillåts 8 besökare i vår salong med 100 platser. Vårt café är stängt och vi har inte några andra öppna evenemang inplanerade. Från 1 juni justeras begräsningen av antal besökare vid allmänna sammankomster såsom biografvisningar till att gälla max fyra i sällskap och minst en meter mellan varje sällskap. Vi väljer att sälja max 25 biljetter till våra visningar efter 1 juni för att säkerställa ett gott avstånd till andra sällskap.

Till våra filmvisningar rekommenderas förköp online. Vi sätter vårt program veckovis; varje helg lägger vi ut information om filmerna nästföljade fredag-torsdag med biljettsläpp varje måndag kl 12.00. Finns det biljetter kvar säljs dessa på plats innan start

Vi visar ingen reklam och önskar starta på utsatt tid. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats..

Biljettpriser:
En biobiljett kostar 80 kr.
Matinébiljetterna kostar 60 kr eller för en riktigt liten film 40 kr.
Evenemang, se respektive evenemang.

Vill du stödja Tellus och få 10 kr rabatt per film, bli Tellusvän för 100 kr per år. Inbetalning görs till PG: 81048-1. Märk inbetalningen Tellusvän och glöm inte ange ditt namn, adress och e-postadress. Då får du också programbladen direkt i brevlådan! Det går också att betala i caféet.

Publikens inträdesavgifter och intäkterna i caféet är Tellus bas och gör föreningen ekonomiskt oberoende. Det är medlemmarna som på sin fritid utför allt arbete som har med föreningens verksamhet att göra, inklusive underhåll och skötsel av lokalen. Som tellusvän stödjer du föreningen med en liten summa pengar om året och får för det rabatterade biljettpriser och löpande information om vad som händer.