Biljetter & boka

Biljetter & boka

Till våra filmvisningar rekommenderas förköp online. Under hösten fortsätter vi att sätta vårt filmprogram veckovis med biljettsläpp måndagar kl 12.00 för kommande period fredag-torsdag. Vi visar ingen reklam och önskar starta på utsatt tid. Om du kommer efter visningsstart kan vi inte garantera din plats.

Från 23 december 2021 säljer vi max 25 biljetter till våra filmvisningar i vår salong med 100 platser. Med anledning av smittspridningen av covid-19 och Folkhälsomyndighetens striktare riktlinjer för allmänna sammankomster så väljer vi att begränsa maxantalet i vår salong för att garantera ett avstånd om minst en meter mellan sällskap. Vi önskar att du ska uppleva ett tryggt biobesök hos oss.

För övriga evenemang se information om biljettköp under aktuell programpunkt.

Biljettpriser:
En biobiljett kostar 80 kr.
Matinébiljetterna kostar 60 kr eller för en riktigt liten film 40 kr.
Övriga evenemang, se respektive evenemang.

Vill du stödja Tellus och få 10 kr rabatt per film, bli Tellusvän för 100 kr per år. Inbetalning görs till PG: 81048-1. Märk inbetalningen Tellusvän och glöm inte ange ditt namn, adress och e-postadress. Då får du också programbladen direkt i brevlådan! Det går också att betala i caféet.

Publikens inträdesavgifter och intäkterna i caféet är Tellus bas och gör föreningen ekonomiskt oberoende. Det är medlemmarna som på sin fritid utför allt arbete som har med föreningens verksamhet att göra, inklusive underhåll och skötsel av lokalen. Som Tellusvän stödjer du föreningen med en liten summa pengar om året och får för det rabatterade biljettpriser och löpande information om vad som händer.