Snart öppnar vi igen!

I början av september öppnar vi igen efter sommaruppehållet. Höstens programblad är på tryck, men vi har redan nu släppt biljetterna till säsongens första vecka som också är publicerad här på hemsidan!

.

Coronaanpassad höst

Vi håller oss uppdaterade om situationen och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Till våra evenemang säljer vi max 30 biljetter till vår salong med 100 platser – för att gott avstånd ska kunna hållas. Vi har utökat våra städrutiner, på våra toaletter finns tvål och vatten och vi har rustat oss med plexiglas i bardisken och handsprit i lokalerna. Känner vi oss sjuka eller är i riskgrupp håller vi oss hemma, och vi önskar att ni gör likadant. Och vi hoppas att ni som kommer till oss kan känna er trygga i vår verksamhet. Vi ser fram emot en trevlig höst tillsammans med er!