Höstsäsongen har startat

Höstens programblad finns här digitalt. Du kan också hämta ditt eget exemplar hos oss – och har vi inte öppet kan du plocka ett från brevlådan utanför foajén. HÄR hittar du det digitala programbladet.

.

Flexibelt filmprogram

I det tryckta programbladet finns endast filmer i september med. Men såklart fortsätter våra visningar även i oktober och november! Vilka filmer vi då kommer att visa presenteras kontinuerligt här på hemsidan, allteftersom vi sätter vårt program. I coronatid har många filmer fått framflyttade premiärdatum, varför vi väljer att ha en mer flexibel programsättning vilket också kommer att innebära än mer aktuella filmer! Så håll koll här under hösten, och följ oss gärna på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad.

Coronaanpassad höst

Vi håller oss uppdaterade om situationen och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Till våra evenemang säljer vi max 30 biljetter till vår salong med 100 platser – för att gott avstånd ska kunna hållas. Vi har utökat våra städrutiner, på våra toaletter finns tvål och vatten och vi har rustat oss med plexiglas i bardisken och handsprit i lokalerna. Känner vi oss sjuka eller är i riskgrupp håller vi oss hemma, och vi önskar att ni gör likadant. Och vi hoppas att ni som kommer till oss kan känna er trygga i vår verksamhet. Vi ser fram emot en trevlig höst tillsammans med er!